Η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορφοβουνίου

_IGP9084ed Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Τετάρτη το βράδυ η καλοκαιρινή εκδήλωση του Μορφωτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Κορφοβουνίου στην κεντρική πλατεία του χωριού μας.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας,αλλά και από τους πολιτιστικούς συλλόγους που φιλοξενήθηκαν, Πέτα, Αμπελίων & Καμπής Άρτας.

Η παρουσίαση των παραδοσιακών χορών έγινε με ζωντανή μουσική από την παραδοσιακή κομπανία του Ηλία Πλαστήρα και των συνεργατών του.

Για την ζεστή & όμορφη αυτή πραγματικά βραδιά στην κεντρική πλατεία του χωριού μας,αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου,στους εθελοντές που βοήθησαν & εργάστηκαν εθελοντικά για μια ακόμη αξιόλογη πλούσια πολιτιστική εκδήλωση του καλοκαιριού.

Αυτές πραγματικά είναι οι εκδηλώσεις που προβάλουν το χωριό μας,τον πολιτισμό μας,τα ήθη & έθιμα του τόπου μας,τις ρίζες μας,την φιλοξενία μας,την επικοινωνία με τούς διπλανούς μας,την καλή παραδοσιακή διασκέδαση που υπήρχε κάποτε στα παραδοσιακά πανηγύρια τού χωριού μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δικός μας Δήμαρχος κος Τσιρογιάννης,Αντιδήμαρχοι,Δημοτικοί σύμβουλοι,ο Αντιπεριφεριάρχης κος Ψαθάς,Περιφερειακοί σύμβουλοι,Δήμαρχοι γειτονικών Δήμων,αλλά πολλοί ήταν αυτοί που άδραξαν την ευκαιρία να ανέβουν από την Άρτα στο όμορφο χωριό μας.

Μετά το τέλος της παρουσίασης των χορευτικών τμημάτων ακολούθησε γλέντι μέχρι το πρωί για όλους με όμορφα παραδοσιακά τραγούδια από την γνωστή παραδοσιακή κομπανία τού Ηλία Πλαστήρα.

Ο σύλλογος είχε κάνει κουμάντο για ψημένα νόστιμα σουβλάκια,κρύες μπύρες,αναψυκτικά,νερά,ποτά παγωμένα,σε τιμές χαμηλές,τιμές συλλόγου για όλο τον κόσμο.

Αυτά τα λίγα για την εκδήλωση χθες βράδυ,ραντεβού την Δευτέρα 3 Αυγούστου ξανά στην πλατεία με την παράσταση καραγκιόζη για όλους μικρούς και μεγάλους “ο Καραγκιόζης επιστήμονας”.

_IGP9042ed_IGP9090ed_IGP9058ed