Με επιτυχία η πολιτιστική εκδήλωση του Συλλόγου!

Με απόλυτη επιτυχία έγινε το Σάββατο βράδυ η πολιτιστική εκδήλωση του συλλόγου μας με την συνάντηση χορευτικών τμημάτων από την περιοχή μας αλλά και με χορευτικά τμήματα από την Χαλκιδική καθώς και από την μακρινή μας Κύπρο μας.

Ήταν μια όμορφη πραγματικά βραδιά στην κεντρική πλατεία του χωριού,αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου, στους εθελοντές που βοήθησαν και πρόσφεραν εθελοντικά για ακόμη μια πετυχημένη,αξιόλογη και πλούσια πολιτιστική εκδήλωση του καλοκαιριού.

Μετά την παρουσίαση που έκαναν τα χορευτικά τμήματα ακολούθησε δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Ηλία Πλαστήρα με πολύ καλή παραδοσιακή μουσική και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Αυτές οι πολιτιστικές εκδηλώσεις προβάλουν το χωριό μας,τον πολιτισμό μας,τα ήθη & έθιμα του τόπου μας,τις ρίζες μας,την φιλοξενία μας,την επικοινωνία που λείπει πλέον με τούς γείτονες, αλλά και την καλή μουσική διασκέδαση που υπήρχε κάποτε στα παραδοσιακά εκείνα πανηγύρια τού χωριού μας.

Ο σύλλογος είχε κάνει κουμάντο για ψημένα νόστιμα σουβλάκια,κρύες μπύρες,αναψυκτικά,νερά,ποτά,σε τιμές χαμηλές,τιμές συλλόγου για όλο τον κόσμο.

Φωτογραφικό υλικό υπάρχει στην ομάδα «Κορφοβούνι Άρτας» στο facebook,από όπου μπορείτε ελεύθερα να κατεβάζετε όποια φωτογραφία θέλετε,δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα χρήσης.