Καλώς ήρθατε

…στό χωριό μου!

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με αγάπη και σκοπός της είναι η προβολή του χωριού μου και στο internet. Με αυτό τον τρόπο πιστεύω ότι συμβάλω στη προσπάθεια της διάδοσης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας του χωριού.Ένας χώρος προβολής και ενημέρωσης, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπάνε αυτόν τον τόπο.

Όλοι εμείς, αυτοί που μείνανε στο χωριό και αυτοί που το αγαπάμε οφείλουμε κάποια στιγμή να το φροντίσουμε και να συνειδητοποιήσουμε την αξία του, να σεβαστούμε την ιστορία του και να διατηρήσουμε τον χαρακτήρα του.

Ελπίζω ότι την προσπάθειά μου αυτή, θα την αγκαλιάσουν όλοι οι συγχωριανοί και φίλοι του Κορφοβουνίου και ότι η ιστοσελίδα αυτή θα συμβάλει στην διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού μας αλλά και στην ανάπτυξη, βελτίωση, αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

Όσοι θέλετε να συμβάλετε σε αυτή τη προσπάθεια διατήρησης της παράδοσης του χωριού μας, είστε ευπρόσδεκτοι να βοηθήσετε δίνοντάς μου οποιαδήποτε στοιχεία, ιστορίες, παλαιές φωτογραφίες, διηγήσεις, αναμνήσεις, μνήμες ζωής.
Για την αποφυγή οποιασδήποτε παρανόησης, θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι η ιστοσελίδα είναι προσωπική δεν έχει καμία σχέση ή οικονομική  εξάρτηση με οποιονδήποτε τοπικό φορέα του χωριού μας. Η εδώ ιστοσελίδα μου είναι και θα παραμείνει μια ανεξάρτητη ευχάριστη σελίδα πληροφόρησης, για το καλό του τόπου μας.

Ειδικά, για τούς τοπικούς φορείς,συλλόγους,σωματεία,εάν κρίνουν ότι θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα www.korfovouni.eu ως βήμα επικοινωνίας, είμαι πρόθυμος και με χαρά θα βοηθήσω προς αυτό τον σκοπό. Επιπλέον, θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους επισκέπτες του www.korfovouni.eu ότι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στην περίπτωση που επιθυμούν να παρουσιάσουν οποιοδήποτε θέμα, εκδήλωση, αφιέρωμα, άρθρα, παρατηρήσεις ή άλλο σχετικά με το χωριό μου και εφόσον αυτό είναι σύμφωνο με τους όρους λειτουργίας της ιστοσελίδας,όπως εγώ κρίνω ώς διαχειριστής και συντάκτης.

Αφήστε μια απάντηση