Επιστολή διαμαρτυρίας κατοίκων Κορφοβουνίου γιά την έλλειψη νερού.

 Αγανάκτηση εξακολουθεί να επικρατεί στο Κορφοβούνι αφού τα προβλήματα στην ύδρευση και η έλλειψη νερού είναι σχεδόν καθημερινά για τους κατοίκους αφού δεν ξέρουν πότε θα διακοπεί για να βάλουν πλυντήριο,να κάνουν μπάνιο και πότε θα έχει πίεση κανονική το δίκτυο γιατί τις περισσότερες ώρες της ημέρας έχει αέρα και δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα στους καταναλωτές σε μειωτές, πλυντήρια, θερμοσίφωνες.
 Δύο μήνες μετά την επίσκεψη του Δημάρχου στο χωριό μας και την διαβεβαίωση ότι τα προβλήματα που υπάρχουν θα λυθούν σύντομα, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα καμμία νέα συγκέντρωση και συζήτηση με τούς κατοίκους του χωριού για προτάσεις μια και δεν υπάρχει καμμιά βελτίωση στην ομαλή ύδρευση του χωριού μας.
Παραμένουμε στο ίδιο έργο θεατές και δικαιολογημένα διαμαρτύρονται όλοι έντονα καθημερινά στα καφενεία του χωριού και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αναρτήσεις για την έλλειψη νερού.
Με χαρά πήρα χθές βράδυ στα χέρια μου μια επιστολή που συντάχθηκε από κατοίκους του χωριού και με υπογραφές που συλλέγουν ακόμα αυτές τις ημέρες ζητούν από τον κον Δήμαρχο, ΔΕΥΑ ΑΡΤΑΣ ,ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και το ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και να δώσουν λύση στην έλειψη νερού που θεωρείται δημόσιο αγαθό καί ανθρώπινο δικαίωμα.
Διαβάστε την επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων Κορφοβουνίου και να υπογράψετε όσοι συμφωνείτε γιατί όλοι μας πρέπει να γίνουμε κάποια στιγμή ενεργοί δημότες σε τούτο το χωριό!
Μήν περιμένετε να κάνω αναρτήσεις μόνο εγώ για τα προβλήματα του χωριού και να δέχομαι απειλές συνεχώς γιατί δεν τούς αρέσει η κριτική, μήπως ήρθε η ώρα να αναλάβετε πρωτοβολίες κι εσείς οι υπόλοιποι για τούτο το έρμο το χωριό μας!