Εκκίνηση του έργου ύδρευσης

_IGP8949Ξεκίνησε σήμερα το έργο ύδρευσης του οικισμού Ελάτου Κορφοβουνίου με καινούργιο ανεξάρτητο αγωγό από την κεντρική δεξαμενή του υδραγωγείου στον Άγιο Νικόλαο.

Σκοπός τού έργου είναι να παραμείνει το υπάρχων δίκτυο ύδρευσης μέχρι τον ¨Αη-Βλάση για την ύδρευση των κατοίκων πάνω στο κέντρο του χωριού, αλλά να πάρουν επιτέλους νερό και τα σπίτια που είναι στο δρόμο για τον Προφήτη Ηλία πού αντιμετωπίζουν ένα χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης και ειδικά τούς καλοκαιρινούς μήνες.

Το αίτημα των κατοίκων έχει τεθεί & διατυπωθεί χρόνια τώρα στους αρμόδιους για την ύδρευση τού χωριού μας,αλλά δεν υπήρξε μέχρι σήμερα η πρέπουσα σοβαρή αντιμετώπιση του προβλήματος,δεν βαριέσαι τώρα 2-3 μήνες έχουν πρόβλημα τον υπόλοιπο χρόνο είναι όλα μια χαρά.

Η τοπική αρχή είναι παρούσα από την πρώτες ημέρες που ανέλαβε και με σοβαρές προτάσεις & παρεμβάσεις έχει σκοπό να συγκρουστεί με τα κατεστημένα τού χωριού μας, αλλά και πάντα όπως επιβάλεται με την βοήθεια της Δημοτικής Αρχής να δώσει λύσεις στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας εδώ στην δημοτική τοπική κοινότητα Κορφοβουνίου.

Παράλληλα με το έργο αυτό θα γίνουν κάποιες μικρές παρεμβάσεις για την παροχή νερού στην Δρυώνα από άλλο σημείο όπως και προς τους άλλους οικισμούς αργότερα για καλύτερη διαχείριση και έλεγχο της κατανάλωσης τού νερού.

Τέλος κάποια στιγμή ας το πάρουν απόφαση οι υπεύθυνοι να ληφθούν μέτρα ελέγχου της κατανάλωσης νερού,τα ρολόγια να είναι δίπλα στο δρόμο,στο κεντρικό δίκτυο και να προγραμματιστούν άμεσα από τον Δήμο μας,νέες εφεδρικές γεωτρήσεις για πόσιμο νερό.