Επίσκεψη του Δημάρχου Αρταίων

IMG_20150610_132142edΣήμερα Τετάρτη ο Δήμαρχος Αρταίων κ.Τσιρογιάννης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κορφοβούνι Άρτας.Σκοπός της επίσκεψης αυτής ήταν να δει από κοντά τις εργασίες εκτέλεσης και την άμεση ενημέρωσή του από τούς αρμόδιους για το έργο ύδρευσης όπως αναλυτικά έγραψα εδώ εχθές και που ξεκίνησε πολύ σύντομα να εκτελείται.

Το κ. Δήμαρχο ενημέρωσαν για το έργο και το κύριο σκοπό που γίνεται από την πλευρά της ΔΕΥΑΑ, ο κ. Κρανιώτης, ο κ. Τριανταφυλλάκης και ο τοπικός πρόεδρος της ΚοινότητIMG_20150610_131940edας Κορφοβουνίου κ.Κολιός Βασίλειος.

Ο κ.Τσιρογιάννης επισκέφτηκε επίσης το γραφείο της Τοπικής Κοινότητας Κορφοβουνίου καθώς και την δεξαμενή του υδραγωγείου στον Άγιο Νικόλαο όπου είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί και να δει από το εκεί σημείο τα σπίτια του χωριού μας που αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια πρόβλημα ύδρευσης.

Την επίσκεψη έκλεισε ο κ. Δήμαρχος με την μετάβασή του στο σημείο όπως πάει ο δρόμος για Προφήτη Ηλία όπου είναι τα πρώτα ψηλά καινούργια σπίτια που έχουν χαμηλή υψομετρική διαφορά με την δεξαμενή του υδραγωγείου και αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.Εκεί άκουσε από τούς κατοίκους τις δίκαιες διαμαρτυρίες τους ότι εδώ και χρόνια δεν έχουν νερό και για τον ίδιο λόγο τα παιδιά τους,οι συγγενείς και φίλοι όσοι μένουν στις μεγάλες πόλεις αποφεύγουν να έρχονται στο χωριό τούς καλοκαιρινούς μήνες.